Magnus Eikrem Haugen var en av de mer rutinerte spillerne på utgående kontrakt i Storhamar, som fikk beskjed om at det ikke ble signert flere spillere før ny hovedtrener var på plass. Da sa Eikrem Haugen at han syntes det var merkelig, og at han var skuffet.

Les også: Magnus Eikrem Haugen klar for stjernen

– Storhamar var usikre på hva som ville skje, og den usikkerheten var det verste. De skulle ha på plass en trener først, sier 21-åringen.

– Lyst på miljøskifte

– Jeg er ikke bitter på Storhamar. Jeg har hatt det veldig bra i klubben.

Onsdag ble det som nevnt klart at han skal spille for Fredrikstad-klubben Stjernen den kommende sesongen.

– Jeg hadde lyst på et miljøskifte, og jeg tror dette var et riktig valg for å utvikle meg videre. Det er flere eksempler på spillere som

tar steg etter at de har kommet inn i en ny klubb og et nytt miljø. Jeg har hørt mye positivt om klubben.

Sportssjefen i Stjernen, Rune Gulliksen, har beskrevet Magnus Eikrem Haugen slik til HA-sporten:

– Etter min mening er han den mest stabile unge backen i Get-ligaen.

Magnus Eikrem Haugen har snakket med Adrian Saxrud Danielsen.

– Adrian fortalte mye positivt om Stjernen.

møte med spillerne

Saxrud Danielsen, som også er Storhamar-gutt, spilte i Stjernen forrige sesong. Han spilte med gullhjelmen i Fredrikstad-klubben i flere kamper. Nå skal Adrian Saxrud Danielsen spille for svenske Tingsryd i Allsvenskan (nivå to).

Lederen i sportsutvalget i Storhamar Hockey, Sjur Rakstad-Larsen, forteller at de var fullt klare over risikoen ved å avvente ny trener før det ble flere signeringer.

– Magnus informerte klubben om at han søkte nye utfordringer, og at dette var noe han hadde tenkt på i flere måneder. Dette er hans eget ønske, han ville ha nye utfordringer. Jeg håper han lykkes i Stjernen, sier Sjur Rakstad-Larsen.

– Hva med Martin Gran, Martin Blakseth Huse og Eirik Skadsdammen, som også har utgående kontrakter?

– Vi har hatt møte med dem. Nå er det Fredrik Söderström som har det siste ordet. Han kommer til Hamar igjen torsdag, og ønsker et møte med alle spillerne, sier lederen i sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.