Patrick Thoresen får med seg en veteran og et nytt medlem i kapteinsteamet. Mikael Zettergren fortsetter med en A på brystet, i tillegg får Simen Andrè Edvardsen æren.

Trener Miika Elomo uttaler til SIL.no:
– Patrick er den naturlige lederen i gruppa, han har mest erfaring og har vist at han er en vinner igjennom karrieren. Zettergren har lang erfaring, går foran i treningshverdagen og er hel ved utenfor isen. Til slutt ønsket jeg og Petteri og gi en unggutt sjansen til å utvikle seg i en lederposisjon. Simen Andre trener hardt, er seriøs med idretten sin og vi er helt sikre på at han vil nyte godt av å få en sånn rolle i laget, både i kommende sesong og videre i sin hockeykarriere, sier Elomo.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.