Reichenberg mener Storhamar bør utnytte Vålerengas svakeste ledd, nemlig backene.

- De har ikke de beste backene, forklarer han, før han fortsetter.

- Jeg synes de har mye bra løpere som kriger og tar fighten foran mål, og de er vanskelige å møte. Svakheten er vel backene. De har en veldig bra keeper, sier han.

Vil dra tunnel på Øksnes

Kveldens kamp blir også nok en mulighet til å beseire kompis og Vålerenga-spiller, Andreas Øksnes. 

- Det er alltid moro å møte kompiser. Det blir gøy. Jeg vet hva an gjør bak der, så jeg får prøve å utnytte det jeg husker, smiler Reichenberg. 

- Hvilke svakheter vil du utnytte hos ham?

- Det kan jeg ikke si. Det er fælt å si sånn i avisa, sier Reichenberg med glimt å øyet.

Storhamar-spilleren har imidlertid en liten drøm om å finte ut Øksnes før han selv scorer.

- Hvis han prøver å stå opp på meg, så drar jeg ham ut. Det hadde vært kult med en tunnel, men da er det viktig at vi scorer også, da, ler Reichenberg.

Imponert av Vålerenga

Han tror det blir en meget tøff kamp på Jordal.

- Det er alltid tøft på Jordal. Men jeg tror hvis vi føler kampplanen som vi har gjort i de siste kampene, så skal vi ha gode muligheter i morgen. Men Vålerenga er bra, de, altså, sier han.

Han har lett seg overraske over hvor solide Vålerenga har vært denne sesongen, som ligger på lik poengsum med Storhamar, men som har bedre målforskjell.

- Det virker ikke som de har så sterkt lag på papiret, så de har overrasket meg, sånn sett.

Uaktuelt med nytt tap

Reichenberg forteller at det ikke er vanskelig å finne motivasjon til kveldens kamp. Det er ikke nødvendig å se lenger enn til seriepremieren for å finne den. 

- Det taper tenner oss litt. Det gjør selvfølgelig det. Det er en match vi veldig gjerne vil vinne. Vi må nullstille oss, ta med det positive som vi har drevet på med i det siste. 

Og et nytt tap mot Vålerenga, som ville blitt det andre strake tapet, er helt uaktuelt, forteller han.

- Det er ikke aktuelt. Vi har bestemt oss for at vi skal dit og spille det beste vi kan. Da skal vi vel egentlig være bedre enn Vålerenga. Det er ikke aktuelt å tape poeng i kveld, sier han bestemt.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00