Reichenberg mener Storhamar bør utnytte Vålerengas svakeste ledd, nemlig backene.

- De har ikke de beste backene, forklarer han, før han fortsetter.

- Jeg synes de har mye bra løpere som kriger og tar fighten foran mål, og de er vanskelige å møte. Svakheten er vel backene. De har en veldig bra keeper, sier han.

Vil dra tunnel på Øksnes

Kveldens kamp blir også nok en mulighet til å beseire kompis og Vålerenga-spiller, Andreas Øksnes. 

- Det er alltid moro å møte kompiser. Det blir gøy. Jeg vet hva an gjør bak der, så jeg får prøve å utnytte det jeg husker, smiler Reichenberg. 

- Hvilke svakheter vil du utnytte hos ham?

- Det kan jeg ikke si. Det er fælt å si sånn i avisa, sier Reichenberg med glimt å øyet.

Storhamar-spilleren har imidlertid en liten drøm om å finte ut Øksnes før han selv scorer.

- Hvis han prøver å stå opp på meg, så drar jeg ham ut. Det hadde vært kult med en tunnel, men da er det viktig at vi scorer også, da, ler Reichenberg.

Imponert av Vålerenga

Han tror det blir en meget tøff kamp på Jordal.

- Det er alltid tøft på Jordal. Men jeg tror hvis vi føler kampplanen som vi har gjort i de siste kampene, så skal vi ha gode muligheter i morgen. Men Vålerenga er bra, de, altså, sier han.

Han har lett seg overraske over hvor solide Vålerenga har vært denne sesongen, som ligger på lik poengsum med Storhamar, men som har bedre målforskjell.

- Det virker ikke som de har så sterkt lag på papiret, så de har overrasket meg, sånn sett.

Uaktuelt med nytt tap

Reichenberg forteller at det ikke er vanskelig å finne motivasjon til kveldens kamp. Det er ikke nødvendig å se lenger enn til seriepremieren for å finne den. 

- Det taper tenner oss litt. Det gjør selvfølgelig det. Det er en match vi veldig gjerne vil vinne. Vi må nullstille oss, ta med det positive som vi har drevet på med i det siste. 

Og et nytt tap mot Vålerenga, som ville blitt det andre strake tapet, er helt uaktuelt, forteller han.

- Det er ikke aktuelt. Vi har bestemt oss for at vi skal dit og spille det beste vi kan. Da skal vi vel egentlig være bedre enn Vålerenga. Det er ikke aktuelt å tape poeng i kveld, sier han bestemt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.