Det er svenske Vxonews som melder om overgangen. 

Danielsen går fra Stjernen, hvor han har lagt en god sesong bak seg. Landslagsbacken endte med 31 poeng denne sesongen. 

Danielsen har skrevet en ettårskontrakt med Tingsryd, som endte på sjuendeplass i Allsvenskan forrige sesong. 

Ifølge Tingsryd-trener Magnus Sundquist, skal Danielsen også ha hatt tilbud fra andre klubber i Allsvenskan. 

- Jeg ser ham ikke som en utpreget offensiv eller defensiv back. Vi vil ha inn mer fysikk i laget og derfor tar vi inn ham, men han har også prestert i powerplay i år til tross for at han ikke er en utpreget powerplay-back. Vi er glade for at han har valgt oss i konkurranse med andre allsvenske klubber, sier Sundquist til klubbens hjemmeside

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.