Storhamar stiller i kveld med full backbesetning - etter at Kodie Curran er blitt friskmeldt og klar for kamp. 

- Kodie er en back som kommer til å få mye istid. Han er aktiv i angrepet, der han er god med pucken, og han er god defensivt. Han er pigg i dag, sier trener Fredrik Söderström til HA-sporten.

- Vi trenger ledere som ham, og det er godt å se at han er tilbake på isen, sier treneren.

Hovedpersonen er kampklar og glad for å kunne bidra for klubben.

- Jeg fikk en fridag i går, der jeg kunne komme meg litt. Og det føles mye bedre nå. 

- Jeg fikk i meg bra med mat og drikke i går, slik at jeg føler meg bedre i dag. Jeg vil ikke anslå hvor mange prosent av mitt normale spill jeg er på, men jeg føler meg bra nok til spille, sier Curran.

Han har allerede rukket å få et bilde av hva kampene mot Vålerenga betyr for Storhamar-fansen.

- Det er spennende, og vi må passe oss for å ikke bli distrahert av rammen rundt kampen. Gutta er klare for å spille kamper, og jeg har hørt at denne kampen betyr mye for mange av gutta. Nå er jeg en del av laget, og da vil jeg forsøke å gjøre mitt for at fansen og spillerne kan få en god opplevelse, sier han. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.