Tidligere i dag gikk Storhamar ut på sine hjemmesider og bekreftet at toppbacken Kodie Curran ikke kan forlate klubben denne sesongen.

Bakgrunn: Kunne ikke garantere videre spill

Curran, som har vært strålende denne sesongen, var derimot ikke like overbevisende selv da han ble spurt om han kunne garantere at han ble i Storhamar hele sesongen. 

- Du vet aldri hva som skjer i hockey. Men Storhamar har vært lojale mot meg, og hjertet mitt ligger i klubben, for jeg trives veldig godt her, men jeg kan ikke si verken ja eller nei, sa Curran så sent som tirsdag kveld.

Dette skriver klubben på sil.no:

* Kodie Curran sin kontrakt med Storhamar gjelder ut sesongen 2017-18, og kontrakten har ingen klausuler om spill i bedre ligaer etc.
* Vi har ingen planer om å slippe Kodie Curran i løpet av sesongen hvis det evnt skulle komme en forespørsel fra en annen klubb.

– Vi kan berolige alle tilskuere, sponsorer og andre som satt kaffen i halsen etter Hamar Arbeiderblads artikkel om at Kodie Curran kommer til å spille i den gule og blå Storhamar-drakta ut sesongen, forteller Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg i en kommentar til sil.no

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.