Christian Bull, som står med 20 pluss og åtte målpoeng på 25 kamper denne sesongen er innkalt til kampene mot Russland, Slovakia og Frankrike i desember.

Backen var i utgangspunktet ikke tatt ut, men han kommer inn i Alexander Bonsaksens skadefravær. 

- Det er alltid morsomt å representere landet sitt, og jeg er veldig glad for å bli tatt ut, sier Bull til HA-sporten.

Han er usikker på hvor mye istid det blir, men han ser likevel positivt på muligheten. 

- Jeg vet ikke hvor mye jeg får spille, i og med at jeg er reserve. Men jeg er uansett glad for å få være med, sier han.

Fra før er Robin Dahlstrøm tatt ut, mens Patrick Thoresen, Alexander Reichenberg, Kristian Forsberg og Eirik Salsten alle har en fortid i gult og blått.

Turneringen starter torsdag 14. desember. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.