Mester Erik drar det tyngste lasset både på kamper og målpoeng i familien Kristiansen. Erik spilte 20 sesonger for klubben han er så glad i, og produserte imponerende 915 målpoeng på 649 kamper.

Fire blad Kristiansen er unikt i brødresammenheng i Storhamar-historien, men det finnes flere brødrepar som har spilt for Storhamar. Mange husker helt sikkert Lillehammer-gutta Arne og Lars Bergseng. De spilte henholdsvis seks og fem sesonger for Storhamar. Fire meter Bergseng gjorde seg bemerket i den norske eliteserien i flere sesonger.

Patrick (to sesonger) og Steffen Thoresen (tre sesonger) er et annet kjent brødrepar som har spilt for klubben på Hamar vest. Nå spiller Patrick i Sveits, mens Steffen spiller for Lørenskog. Petter (sju sesonger) og Jørgen Salsten (en sesong) spilte også i Storhamar. Petter er nå sportssjef i Norges Ishockeyforbund.

Christian (fire sesonger) og Simen Saxrud (seks sesonger) er ekte Storhamar-gutter. Det samme er Snorre (åtte sesonger) og Sindre Hallem (tre sesonger).

Storhamar har også hatt et brødrepar fra Trondheim: Kåre og Magne Nordnes kom fra Strindheim i 1986. Et kanadisk brødreinnslag i klubben var Mike og Chris Zanutto.

Andre hockeybrødre i Storhamar: Steinar (23 sesonger) og Per Arne Johansen, Svenn og Morten Rakstad-Larsen, Vetle og Martin Lindstad, Mikkel og Simen Stensrud, Stig og Tom Johansen, Lars Erik og Tom Ivar Hesbråten, Ola og Simen Hoel Johannessen, Patrick og Bjørn Eide, Glenn og Øyvind Ryberg, Bjørn og Jan Frode Stenberg.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00