Bildet sier mye om seansen på Jordal Amfi i går kveld.

– Vi visste at det ville bli tøft. Jeg synes vi gjør en grei bortekamp på Jordal, men Steffen Søberg var utrolig god. Vi hadde mer trafikk på mål, som vi har pratet om, men det hjalp ikke, dessverre. Vi må være enda mer kreative og tøffe, sier Eirik Skadsdammen, og fortsetter:

For enkle baklengs

– Vi ga dem to litt for enkle mål. Det andre målet skal jeg ta på meg. Det er min mann som scorer. I tillegg burde jeg scoret ett mål. Vi hjalp dem litt for mye da de scoret de to siste målene, sier Storhamar-veteranen.

Eirik Skadsdammen mener de må opp noen hakk i duellspillet.

– Vi er litt for snille, så vi må jobbe med duellspillet. Jeg kjente det da vi kom inn i Vålerenga-sonen. De var skikkelig på hogget i duellene, sier Skadsdammen.

Dårlige overtall

1. perioden var slurvete av begge lag. Storhamar fikk to muligheter i overtall, men begge forsøkene var veldig dårlige. Vålerenga var litt kvassere i fem mot fire – uten å score.

1-0-målet til hjemmelaget kom med en haug av spillere inne i målgården til Oskar Östlund. Thomas Olsen fikk pirket inn pucken helt nede ved stolpen. Storhamar hadde kun fire skudd på mål de første 20 effektive minuttene.

Sløste med sjansene

I midtperioden tok Storhamar over mye, og trøkket mer til i duellene. Overtallsspillet ble bedre også. Først hadde Hampus Gustafsson en store sjanse, før de gule og blå vasket fram en trippelsjanse ved Eirik Skadsdammen og Martin Blakseth Huse, men Søberg stengte målet.

I stedet fikk Tobias Lindström stå helt alene foran Oskar Östlund: 2–0. Der glapp Eirik Skadsdammen i markeringen. Like etterpå fikk Mathias Trygg nesten like god plass og tid: 3–0 til hjemmelaget.

Det ble et blytungt minutt for bortelaget.

Storhamar ga gass helt inn i denne kampen, men Steffen Søberg hadde helt tydelig bestemt seg for at han skulle ha med seg nullen hjem.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.