Joakim Jensen avgjorde nattens elleville hockeykamp etter 217 minutter og 14 sekunder.

Eirik Børresen, som er Hamar-gutt, men spiller for Sparta, var skuffet da han snakket med HA-sporten.

- Dette var jævlig kjipt. Jeg er litt tom akkurat nå. Det føltes ut som om vi holdt på i flere dager, og det kunne vært avgjort lenge før. Det er veldig bittert, forteller han.

Han forteller om morens gode innsats da laget trengte energi.

- Mamma kom ned med gulrotkake til gutta. Vi hadde begynt å gå litt tomme, så da var det deilig med litt kake, sier han med et smil om munnen.

- Vi fikk mat av La Perla, og vi hadde masse mat gjennom hele matchen. Det gikk mye energi, og da er det viktig å fylle opp, sier han.

Han forteller, som Joakim Jensen, om at laget dro på smilebåndet under de mange pausene.

- Det ble nesten litt for dumt til slutt, så vi satt bare og gliste, sier han.

Børresen er klar for å ta imot Storhamar hjemme tirsdag.

- Vi må bruke dagen i mellom kampene godt. Vi kommer til å kjenne denne kampen, men vi må være smarte. Det er bare å skru på hodet igjen, så er vi klare, sier han.

Storhamar-spiller Mikkel Søgaard var lettet da han satt i garderoben etter kampen.

- Jeg har aldri vært så sliten i hele mitt liv. Jeg er helt ferdig, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.