Sparta har røket ut for Storhamar tre år på rad i sluttspillet. Men da Storhamar slo ut Sparta i kvartfinalen i 2014, var Børresen Storhamar-spiller. De to siste årene har Børresen representert Sarpsborg-klubben, og begge gangene har han tapt mot Storhamar.

Les også: Børresen mor kom med kake

– Å vinne den sjuende kampen på Hamar, ville vært helt konge. Vi er revansjesugne på å ta igjen for de årene vi har tapt, forteller Børresen til HA-sporten.

Han sier dette om torsdagens kamp:

– Jeg tror det blir en tett og jevn kamp, slik som det har vært hittil i kvartfinaleserien. Det kommer sikkert til å bli litt stillingskrig, og begge lagene kommer til å gjøre alt for å holde tett, sier han.

– Hva blir nøkkelen deres for å vinne, tror du?

– Nøkkelen blir å holde presset fra sist kamp, for da kom vi ut ganske hardt og tok tak. Vi må tørre å forechecke og sette hardt press. 

Rinkside: Johnsen freser mot HA-sporten

Da lagene møttes i Sarpsborg tirsdag, var Storhamar mer passive enn ventet.  

Og det overrasket Børresen.

– Vi hadde trodd at de skulle ha litt mer å gi. Vi fortsatte bare å tromme på, og da ble det vanskelig for dem, sier han. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.