Huse scoret 2-0 målet, med et skudd oppe i nettaket. 

- Jeg vurderte om jeg skulle spille, men jeg bare satte den mot mål, og da hadde keeperen jukset litt, og da satt den oppe i krysset.

Han sier seieren smakte veldig godt.

- Dette var veldig deilig. Jeg synes vi klarer å bygge videre på kampen i Stavanger, og vi har god kontroll på Sparta i store deler av kampen, bortsett fra en dårlig periode i andre. Men ellers har vi god kontroll, og det er bra, forteller han. 

Skryter av moralen

Sparta reduserte først til 2-1, før de igjen scoret til 2-2. Martin Gran sendte Storhamar i ledelsen, og Huse mener Storhamar svarte bra på Spartas to mål.

- Vi gikk litt back to basic, til det vi gjorde i første. Hjelpe backene, komme i fart og utfordre med fart. Det gjorde Gran på 3-2, så det var veldig bra.

 Om kampene framover sier han følgende:

- Vi skal bare rulle på, på torsdag, søndag og tirsdag igjen, så vi skal ta med den gode følelsen.

Avgjorde i sisteperioden

Det var en jevn og tøff åpning av førsteperioden, der Anders Gulliksen var nærmest etter få minutter, men klarte ikke sette pucken i mål. Videre skapte både Daniel Hermansson og Mikael Zettergren gode muligheter alene med keeper, men ingen klarte å få hull på byllen. Det kom først etter et forrykende powerplay, der det ble skapt fem gode muligheter, før mannen med gullhjelmen, Joakim Jensen satte inn 1-0 til Storhamar.

Den andre perioden startet bra for Storhamar, da Martin Blakseth Huse  satte pucken høyt i mål etter 28.12 av kampen, og dermed 2-0. Men gleden ble ikke langvarig for Storhamar, for Sparta kom tilbake med to kjappe scoringer, slik at det sto 2-2. Da kom Martin Gran til unnsetning etter 36.14, og med et herlig raid sendte han Storhamar i ny ledelse inn ni den andre pausen.

I den siste perioden var det Sparta som hadde presset, og Oskar Östlund sto godt, sammen med et hardtkjempende forsvarspill klarte de å holde unna, til Jensen satte pucken i åpent mål i siste spillerminutt. Dermed ble det 4-2 i CC Amfi. Den andre strake seieren for Storhamar.

Neste kamp er mot Kongsvinger på bortebane, førstkommende torsdag.

Det ble en folkefest i CC Amfi. Med 5573 tilskuere, var det skikkelig liv, og de kunne gå fornøyd hjem med tre poeng i bagasjen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.