Det er Storhamar som har gått ut på sine hjemmesider og informert om at Anne Karin Bjørvik har valgt å søke nye utfordringer, og har sin siste arbeidsdag 31. mars. 

Husker du? Bjørvik ny daglig leder

Da Bjørvik hadde sin første dag i klubben, 01.11.2017, sa hun følgende om jobben som sto foran henne: 

- Jeg er heldig som får lov til å komme til duk og dekket bord. Og med det mener jeg at ikke kommer til en klubb som har store økonomiske utfordringer, eller som har flere lik i lasten, sier hun og utdyper:

- Det er lagt i budsjettet vårt at det skal komme inn flere etter jul. Jeg er en del av en profesjonalisering i Storhamar. Og så er det opp til meg og styret å finne gode kandidater som kan gjøre oss mer profesjonelle, sier hun.

HA kommer tilbake med mer! 

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.