Jacob Berglund (26) ble en publikumsfavoritt i Storhamar – igjen – da han produserte 26 målpoeng på 14 sluttspillkamper. Mange håpet svensken ville ta en sesong til i Storhamar, men det ble altså ikke slik.

 – Det var synd med Berglund. Han var en bonus forrige sesong. Men livet må gå videre. Vi skal fortsatt være offensive, og det er spillere som vil hit. Storhamar er en attraktiv klubb, ikke minst takket være at vi skal spille i CHL, sier Fredrik Söderström.

Dette sa Berglund til hockeysverige.se om overgangen til Krefeld:

- Jeg ser fram til å spille i Krefeld og vise at jeg kan bli en verdifull spiller i DEL.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.