Styreleder Njål Berge forteller om stor pågang før den femte finalen i CC Amfi.

- Vi har kun igjen 200 ståplasser til den kampen. Det er det siste som blir solgt, sier Berge til HA-sporten.

Les også: Ellis ler av sang-nekten

Storhamar har fått dispensasjon til å selge 7.500 billetter til finalene.

- Betyr det at det blir 7.500 tilskuere på kampen?

- Nei, det gjør det ikke. Vi har satt et tak på 7.000 tilskuere. Vi ønsker at alle tilskuerne skal se så godt som mulig. Vi ønsker ikke å flere inne på den kampen.

Dersom det blir en eventuell kamp syv, vil det bli vurdert endringer.

- Da er det mulig at vi vil gjøre så vi får 7.500 tilskuere inn, sier han.

Storhamar spiller borte mot Lillehammer i kveld. Dersom de gule og blå vinner den kampen, vil de kunne avgjøre hjemme i CC Amfi onsdag. 

Storhamar leder 2-1 i kamper i finaleserien.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.