Torsdag møter Storhamar Lørenskog på fremmed is.

Og det skjer uten Joakim Jensen, som fikk tre kampers karantene da han taklet Marcus Bjørsland i ryggen i hjemmemøtet med Stjernen 19. oktober.

Jensen ble tildelt tre kamper av disiplinærutvalget, men på grunn av at Storhamar anket straffen hans, var han spilleklar da de gule og blå gjestet Stavanger tirsdag 24. oktober. En kamp han ikke spilte på grunn av sykdom.

Les også: Kontaktet Rönnberg

Njål Berge virker ikke å være imponert over straffenivået Jensen har fått.

- Vi tar det til etterretning, sier Berge. 

- Var dere klar over at han var syk da dere anket?

- Nei, men det var vi da vi opprettholdt anken. Vi mente det var viktigere å få prøvd saken enn å optimalisere antall kampers suspensjon. Og det står vi for, for vi mener at straffen er helt feil, sier han.

Dommer Robert Hallin, som ga Jensen 2+10 minutter, sto fast ved at han mente at taklingen til Manglerud-gutten ikke var av en så alvorlig karakter som disiplinærutvalget ga inntrykk av i sin dom.

Bakgrunn: Se dommerens rapport her!

Uansett betyr dette at Jensen må stå over kampen torsdag, og han ønsket ikke å kommentere saken.

Da Storhamar møtte Stavanger, ble Eirik Salsten tildelt en tominutter for boarding da han taklet Lars Løkken Østli bakfra.

En takling TV 2-kommentator Ole Eskild Dahlstrøm sa følgende om:

- Der ser Salsten kun ryggen til Lars Løkken Østli. Og når man kun ser tallet, skal man ikke takle. Nå kommer dette til å bli diskutert. Og så får vi hockeyen legger seg på en linje der det blir helt klart hva det der er for noe. 

Situasjonen ble meldt inn fra players safety-komiteen, men disiplinærutvalget valgte ikke å gå videre med saken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.