Malmö-gutten var enorm for de gule og blå i de to sesongene han tilbrakte i Hamar, men han har slitt voldsomt i den tyske toppserien i år.

– Jeg har ikke vært i kontakt med Jacob, annet enn at jeg traff ham da han var her på besøk, slik at jeg kunne få et ansikt på ham, sier Fredrik Söderström, som også er sportssjef i klubben.

– Så ingen i klubben har vært i kontakt med ham?

– Nei. Eller... jo, altså det finnes folk her som snakker med ham, for jeg vet at Hampus (Gustafsson) og andre her er god venn med ham. Men vi har ikke snakket med ham om en mulig overgang, nei, sier han.

Treneren bruker denne sesongen på å få oversikt over laget.

– Vi har et eldre lag. Klubben har gjort flere gode sesonger Aleksander Smirnov gjorde en kanongod jobb, før Sjur Robert også gjorde det bra i fjor. Han valgte å gå, og sånn sett har vi tatt over laget, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.