Fredag skrev HA-sporten en sak om Stefan Espeland, der Pål-Jan Stokke og Storhamar gikk ut og fortalte at de ønsket backens tjenester.

Bakgrunn: Les saken her!

Manglerud-gutten, som har slitt med lite spilletid i Finland, gikk på sin side ut og bekreftet at han ønsket seg vekk fra den finske klubben, men at han ikke kunne garantere noen overgang til Storhamar.

Nå er backen løst fra kontrakten med Ilves.

Klubben skriver følgende på sin hjemmeside:

- Ilves og den norske forsvareren Stefan Espeland har inngått en avtale om å bryte kontrakten. Og forsvareren blir nå fri til å kunne gå til en annen klubben. 

De takker også backen for samarbeidet og ønsker ham lykke til videre. 

Espeland står bokført med to scoringer og to målgivende pasninger på 19 kamper.

Saken oppdateres

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.