Storhamar slet allerede fra start, og Lørenskag tok initiativet tidlig. Hjemmelaget tok ledelsen etter 6.51 av kampen, da Joacim Sundelius satte pucken i mål etter en retur av Östlund. 2-0 kom ved Stefan Espeland etter 15.10, på ett skudd fra blå gikk inn bak den svenske målvakten. Storhamar hadde noen få farligheter, men Lørenskog ledet fortjent til første pause.

Den andre perioden var ganske lik den første. Lørenskog styrte spillet, og Storhamar slet med å komme på høyde. Perioden var målløs, og skuddstatistikken var på hele 13-2 til hjemmelaget, som var en god pekepinn på kampforløpet.

I den tredje perioden startet Storhamar bedre, og hadde noen gode sjanser, før Mikkel Søgaard mistet pucken i egen sone. Maxims Ponomarenko økte Lørenskogs lederlse til 3-0, før Aleksande Larsson fastsatte resultatet til 4-0 for hjemmelaget. Lørenskog var det klart beste laget, og Storhamar tapte fortjent. Skuddstatistikken ble på 29-21 til hjemmelaget.

Sjur Robert Nilsen sa det slik:

- Det jeg blir litt irritert på, er at det er stigning i kampen. Hvis vi skal ha en mulighet mot dette laget, må vi komme med en annen innstilling, og en fandenivoldskhet, det må jeg si, forteller han. 

- Vi får mer energi etterhvert, og det er ikke bra nok i Lørenskog ishall. Det var ikke en bra kamp, sier han videre.

Storhamars rekker: 

Oskar Östlund

1. femmer: Joonas Rönnberg, Erik de La Rose - Daniel Hermansson, Eirik Skadsdammen, Anders Gulliksen

2. femmer: Mikkel Søgaard, Lars Løkken Østli - Joakim Jensen, Martin Blakseth Huse, Mikael Zettergren

3. femmer: Simen Løvhaug Hansen, Magnus Eikrem Haugen - Martin Gran, Alexander Reichenberg, Martin Rønnild

4. rekke: Simen Andre Edvardsen, Jørgen Langdalen, Even Langdalen

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.