Storhamar åpnet garderoben for den sympatiske australieren, og fikk bilde med alle spillerne. Om kampen og atmosfæren sier han følgende:

- Jeg har jo sett på kamp i både Australia og Finland, men her er det en het egen atmosfære, og jeg liker måten de spiller på. Jeg elsker det. Dette har allerede vært "trip of my life", forteller 27-åringen.

– Det føltes nesten surrealistisk å få møte dem. Jeg har bare sett dem spille på nettet, og plutselig var jeg i garderoben. Det var stort, forteller han. 

Go Storhamar, avslutter han entusiastisk.

Sherlock så Storhamar spille i CHL, og fortsatt med å se noen kamper, før som han sier selv, "forelsket seg i laget".

Han ble hyllet for sitt engasjement på isen før kamp, der han kunne motta hyllest fra 5573 jublende Storhamar-fans.

Jarryd skal ikke hjem før den 21. november, så han kan suge til seg mye hockey i løpet av den tiden.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.