• FULLT HUS: Slik så det ut i Hamar OL-Amfi i 2004.
    FOTO: NTB / SCANPIX
  • KØ TIL PUCKEN: Folk sto i kø helt opp til den legendariske kiosken på parkeringen utenfor hallen.
    FOTO: TROND LILLEBO

Da Storhamar slo Vålerenga i den episke finalen i 2004, var det ikke èn ledig sitteplass i Hamar OL-Amfi.

Nå, snaut 15 år senere, gliser Stokke litt av tilskuertallet, men forteller at det var noen flere innenfor portene enn hva klubben trolig hadde lov til.

- Det var bygd opp ordentlige tribuner rundt hele tribunen, det satt folk overalt, jeg ble satt sjakk-matt av Roar Johansen (vaktmester) og brannvesenet. Kanskje det var over 9.000 inne der, for det tror jeg det var, sier han og gliser.

Stokke snakker også om hvordan han opplevde sin forrige periode i klubben, hva han tenker om dagens utfordringer, hvordan de tenker når de henter spillere, Storhamar YA - og så blir det tid for de faste spaltene.  

Episoden kan også høres i SoundCloud, iTunes og i Podkast-appen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.