Saxrud Danielsen, som imponerte voldsomt i Stjernen denne vinteren, er med i den norske landslagstroppen som holder til i Oslo denne uken.

Les også: Berglund håper på Smirnov

Og Hamar-gutten har gjort seg ettertraktet.

Da HA-sporten spør ham om han har tilbud fra alle topp-åtte-lagene, svarer han følgende:

– Det stemmer at alle topplagene har meldt seg, men jeg har ikke åtte tilbud på hånda, sier Saxrud Danielsen til HA-sporten.

24-åringen opplevde ikke samme pågangen da han kom hjem fra utlån i danske Herlev Eagles sommeren 2016, da han fikk nei til å spille for moderklubben Storhamar.

– Det har ikke alltid vært som nå, så det er godt å ha noen alternativer, sier han.

Storhamar-nei

Stjernen-spilleren bekrefter at han har snakket med Storhamar etter sesongen. 

– Jeg har sagt nei til tilbudet deres. Det var ikke bare det økonomiske vi ikke ble enige om, men hele pakken, egentlig. Når jeg kommer tilbake til Storhamar, vil jeg være den beste backen. Jeg har levert en god sesong, men jeg føler at jeg må levere neste sesong før jeg kan si at jeg er det, forteller Saxrud, som produserte 31 målpoeng på 45 seriekamper denne vinteren.

håper på VM

Hamar-guttene Patrick Thoresen og Anders Braavold er også med på samlingen denne uken. I tillegg er Alexander Reichenberg, Mikkel Søgaard og Christian Bull med.

Saxrud håper å kunne representere landet sitt i hockey-VM i mai.

– Jeg har selvfølgelig et mål om kunne være med i VM, men jeg vet at det er veldig tøft. Det er hard kamp om plassene her. Jeg prøver bare å vise fram det jeg er på god på, og så får vi se hva det holder til, sier han.

tøffe dager

6. og 8. april møter landslaget Tyskland på Lillehammer. 

Nå er det kun trening som står på planen i Oslo.

– Vi har harde dager her, der vi trener på is fra 9 til 10.30. Etter treningen reiser vi opp til Olympiatoppen, der spiser vi lunsj og trener en fysisk økt. Det er mye basistrening utenfor isen, forteller han.

28. og 29. april spiller Norge mot Slovakia i CC Amfi.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00