Manuel Ågren ble lånt ut til Storhamar for å få matchtrening etter lang tids sjukdom. Han hadde trent en måned og spilt to juniorkamper for Djurgården før han kom til Hamar.

Hør også: Ny puckpodd med Pål-Jan Stokke som gjest 

Trener Fredrik Söderström kommenterer saken slik:
- Manne er tilbake i Stockholm og Djurgården. Det ble en kamp mindre enn planlagt. Vi er takknemlige for lånet og det gode forholdet til Djurgården. Manne er en dyktig spiller som vil slå tilbake mot sykdommen som holdt ham borte under store deler av denne sesongen, sier Storhamar-treneren.

Manuel Ågren fikk med seg tre kamper og ble bokført med en målgivende pasning for Storhamar.

Les også: Storhamar henter målfarlig senter

Manuel Ågren er fra Oskarshamn, hvor han spilte sammen med Victor Svensson, og hadde Fredrik Söderström som trener. Han er venstrefattet, og spilte noen juniorsesonger i Färjestad og Modo. Så ble det fire sesonger på A-laget i Oskarshamn, hvor han produserte 38 målpoeng som det beste i løpet av en sesong.

Med Manuel Ågren ute har Storhamar sju utlendinger etter signeringen av Troy Josephs.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.