Tirsdag var ifølge Gudbrandsdølen Dagningen 85 prosent av billettene til mjøsderbyet allerede revet vekk. Det vil si at rundt 8.400 har kjøpt billett.

– Dette blir utsolgt, sier prosjektleder Kjell Stenberg til avisen.

Klubben har dessuten valgt å åpne ståtribunene som ikke har vært lagt ut til salg ennå.

– Salget har vært over all forventning, så nå åpner vi ståtribunene som har vært sperret for billettkjøp til nå, forteller Stenberg.

Med åpningen av de fire nye feltene, vil hallen kunne ha en kapasitet på 9700 tilskuere.

Det er ikke spilt en ishockeykamp i OL-hallen fra 1994 siden den siste VM-finalen mellom Tsjekkia og Finland 16. mai i 1999. Ildsjeler i byen har derimot jobbet for å få til en kamp igjen. Det koster nesten det dobbelte å arrangere en ishockeykamp i Håkons Hall enn det gjør i den mindre Kristins Hall. Antall ekstra sikkerhetsvakter og frivillige blir også det dobbelte.

At det er en toppkamp kan man også se på tabellsituasjonen. Før man tok landslagspause denne helgen leder Lillehammer med ett poeng foran Storhamar. Nå skal det derimot spilles to serierunder, mandag/tirsdag og torsdag før storkampen 18. november.

Lillehammer håper at det skal bli en fest og vise hva som er flott med ishockey. Søndagens stygge scener med masseslagsmål beklager man i LIK-ledelsen.

(©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.