Jeff Jakobs er enig med Storhamar om en 1+1-årskontrakt. 

Jakobs spilte hockey i Borlänge HF fram til høsten 2014, før han tok over som assistent etter 11 kamper. Han fortsatte som assistenttrener ut 2015/16-sesongen, før han hadde hovedansvaret sist sesong.

Les også: Sikter mot svensker

snakket mye sammen

Da HA-sporten møtte ham og Fredrik Söderström utenfor Heia Hamar fredag formiddag, var svensken glad og fornøyd med muligheten han får i Storhamar.

- Jeg tenker at dette blir morsomt og inspirerende. Jeg har fått et godt bilde av hele byen, og den tiltaler meg, sier han.

Han og Söderström er ikke nære bekjente, men har hatt mye kontakt likevel.

- Vi kommer cirka fra samme sted, og så har vi en del felles bekjente. Vi har snakket mye sammen det siste året, og det har vært inspirerende for meg, sier han.

Les også: Jarl Paulsen hjelper Storhamar

Halvgal

Söderström tror assistenten vil tilføre laget mye.

- Jeg har snakket med ham siden jeg kom på banen med Storhamar. Dette blir bra for oss begge to, og jeg føler at han har det jeg vil at en assistent skal ha. Han har gått gode resultater. Dette blir et annet liv - et proffliv, sier han.

- Han var en halvgal spiller, som gjorde alt for å vinne. Jeg vil ikke ha en assistenttrener som plukker pucker, men en som utfordrer meg. Det er det jeg ønsker, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00