Storhamar: 1

Frisk Asker: 2

Perioderesultat: 0-1, 1-1, 0-0

Slapp inn for enkle baklengsmål igjen. Hadde bra trøkk etter 1-1-målet, men så glapp det i egen sone i stedet. Kjempesjanse til Jensen i sluttsekundene.

Skuddstatistikk: 22-27

Tilskuere: 3.655

Dommere: Christian Persson og Tor Olav Johnsen - 4 poeng

Storhamar: 4 x 2 min.

Storhamars lag

Målvakt: Oskar Östlund.

1. femmer: Joonas Rönnberg, Erik de la Rose - Hampus Gustafsson, Joey Tenute, Daniel Hermansson.

2. femmer: Simen Løvhaug Hansen, Magnus Eikrem Haugen - Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Anders Gulliksen.

3. femmer: Mikkel Søgaard, Lars Løkken Østli - Mikael Zettergren, Martin Blakseth Huse, Joakim Jensen.

Hevet seg flere hakk i midtperioden, og scoringen ga bra med energi. Produserte to store sjanser ved Rønnild (bommet på åpent mål) og Reichenberg (i stanga) i den perioden, i tillegg til målet. Bra sluttspurt i overtall.

Minus:

Enkel baklengs igjen på 0-1. Tapte to dueller i forkant, og fikk aldri ut pucken. Forsøket på avklaring havnet på køllebladet til Endre Medby som scoret. 1-2 virket også enkel. Marius Hansen fikk komme helt alene med Oskar Östlund i spill fem mot fem. Intensiviteten sank etter 1-2-målet. For få skudd på mål, og for liten trafikk foran Dahlberg.

Neste kamp: Møter Stavanger borte lørdag.

HA-børsen

***: Ingen

**: Hampus Gustafsson

*: Erik de la Rose, Alexander Reichenberg

Vurdert av: Arve Hovelstuen Blystad

Terningkast: 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.