Christian Bull  fikk først tilbud om en ettårskontrakt, men ønsket sjøl to sesonger til. Nå er det i boks. Det er sportssjef Sjur Rakstad-Larsen veldig godt fornøyd med.

- Han mente at Storhamar var klubben å være i for å utvikle seg enda mer. Han har et stort potensial. Jeg synes Christian har vært god. Han er god med puck, og har hele tiden en mening med det han gjør. I tillegg er han god på skøyter. Christian er en utrolig spennende spiller, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Christian Bull hadde en veldig bra sesong i Storhamar forrige sesong. Så gikk han til den allsvenske klubben Björklöven, før han returnerte til Hamar vest for kort tid siden. Bull spilte 37 kamper i Sverige. 

Sportssjef Rakstad-Larsen har nå disse spillerne klare for neste sesong: Oskar Östlund, Robert Hestmann, Lars Løkken Østli, Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm, Mikkel Søgaard, Jørgen Langdalen, Joakim Jensen, Martin Rønnild, Christian Larrivée, Lars Erik Hesbråten, Mikael Zettergren, Hampus Gustafsson, Joey Tenute, Christian Bull.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00