Christian Bull  fikk først tilbud om en ettårskontrakt, men ønsket sjøl to sesonger til. Nå er det i boks. Det er sportssjef Sjur Rakstad-Larsen veldig godt fornøyd med.

- Han mente at Storhamar var klubben å være i for å utvikle seg enda mer. Han har et stort potensial. Jeg synes Christian har vært god. Han er god med puck, og har hele tiden en mening med det han gjør. I tillegg er han god på skøyter. Christian er en utrolig spennende spiller, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Christian Bull hadde en veldig bra sesong i Storhamar forrige sesong. Så gikk han til den allsvenske klubben Björklöven, før han returnerte til Hamar vest for kort tid siden. Bull spilte 37 kamper i Sverige. 

Sportssjef Rakstad-Larsen har nå disse spillerne klare for neste sesong: Oskar Östlund, Robert Hestmann, Lars Løkken Østli, Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm, Mikkel Søgaard, Jørgen Langdalen, Joakim Jensen, Martin Rønnild, Christian Larrivée, Lars Erik Hesbråten, Mikael Zettergren, Hampus Gustafsson, Joey Tenute, Christian Bull.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.