Sist sesong ble Storhamar 2 kun slått av Tønsberg på tabellen, men Hamar-klubben valgte å takke nei til å spille kvalik til 1. divisjon.

Denne sesongen har laget som mål å rykke opp.

Men flere spillere er borte: Carl Oscar Bøe Andersen, Trygve Hillestad, Jonas Bjørgen Paulsen, Martin Lindstad, Dima Smirnov er blant spillerne man ikke finner på årets lagoppstilling.

Valera Smirnov, Nicklas Arnseth, Tobias Brustad er alle nye på laget, etter at de har gått gradene oppover i klubbens juniorsystem. I tillegg til at André Svarstad har gjort comeback. 

 - Jeg er usikker på hvor vi står nå. Vi har mistet mange gode og viktige spillere, men jeg ser fram mot å spille kamper igjen, sier Simen Sveen, som spilte finaler med Storhamars A-laget mot Stavanger Oilers våren 2015.

Han har ikke noe konkret mål for sesongen.

- Målet til laget er å rykke opp, men jeg er usikker. For meg er det viktigst å ha det moro med gutta, og så får det andre komme etter hvert. Men selvfølgelig spiller vi for å vinne, sier han.

Sveen ønsker også å rose Børre Østvang, lagets trener.

- Hadde ikke Børre vært med, hadde det ikke vært noe gøy. Han driver oss framover, og han gjør det på en god måte. Børre er utrolig viktig for oss, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.