Storhamar - Kongsvinger 7-0:

Storhamar gjorde som de ville, og vant meget enkelt mot et svakt Konsvinger-lag. 

Assistenttrener Jeff Jakobs lot seg imponere over at spillerne holdt det gående offensivt, selv om kampen var avgjort tidlig.

Holdt spillerne tilbake

- Det er bra, og så finnes det en grense. Vi må holde spillerne litt tilbake, så de ikke blir for konstruktive og for åpensinnede. Det er mange backer som vil følge med fram i angrep, sier Jakobs.

Han mener imidlertid at spillerne også må tenke på de arbeidsoppgavene de har, og ikke bli for hete på grøten.

- Det er morsomt at de vil være kreative og bidra framover, men vi må holde dem tilbake så det ikke går over styr.  

Han mener kampen ble avgjort relativt tidlig.

- Vi starter kampen bra, og har noen gode bytt hvor vi er konsekvente og gjør det vi skal. Vi sender et signal tidlig, at vi er på fra start. Derfra kunne vi bare rulle på, og da kom målene, for vi er såpass bra, smiler han fornøyd.

Tidlig ledelse

Storhamar tok kommandoen fra start, og allerede etter 2.24 tok vertene ledelsen.

Christian Bull snappet pucken i midtsonen, før han danset seg inn i Kongsvingers sone. Fra toppen av slottet sendte han avgårde et fint håndleddsskudd som smalt opp i krysset bak gjestenes keeper. 

Storhamar fortsatte å eie kampen, og etter 5.35 doblet de ledelsen.

Mikael Zettergren snappet en løs puck på offensiv blå og satte fart mot mål. Han så at Phil Marinaccio var med på bakre stolpe og serverte rekkekompisen. Han satte enkelt inn 2-0. 

Økte ledelsen

Vertene fortsatte å dominere spillet fra start også i midtperioden, og etter drøyt seks minutter satt kveldens tredje scoring.

Joakim Jensen fant Mikael Zettergren med en nydelig pasning fra egen blå. Zettergren kom alene med Jesper Ekeberg, og satte pucken nydelig opp i krysset bak keeperen. 

Med 1.37 igjen på klokka i en relativt kjedelig midtperiode, satte Kjetil Martinsen fart inn i gjestenes sone. 

Fra droppsirkelen sendte han avgårde et nydelig håndleddsskudd som smalt opp i krysset bak Ekeberg. 4-0. 

Lekestue

Det tok litt tid i tredjeperioden før den neste scoringen kom.

Først etter åtte minutter fikk Storhamar pucken inn bak Ekeberg. Steffen Thoresen lempet en puck på mål fra veldig skrå vinkel, og Kongsvingers sisteskanse klarte ikke å stoppe pucken. 5-0. 

Etter drøyt 12 minutter av tredjeperioden kom Storhamars sjette mål, signert Kodie Curran. Backen klinket pucken opp i nærmeste kryss fra droppsirkelen. 

Sekunder senere sørget Lars Erik Hesbråten for 7-0 med en suser av et slagskudd.  

Storhamars lag:

Keepere: Robert Hestmann (Oskar Östlund)

1. rekke: Lars Erik Hesbråten, Kodie Curran - Robin Dahlstrøm, Christian Larrivée, Joakim Jensen

2. rekke: Håkon Opheim Engh, Jimmy Andersson - Hampus Gustafsson, Victor Svensson, Josh Nicholls

3. rekke: Simen Løvhaug Hansen, Christian Bull - Phil Marinaccio, Mikael Zettergren, Steffen Thoresen

4. rekke: Eirik Skadsdammen, Kjetil Martinsen

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.