Rundt midtveis i tredje periode ble Alexander Reichenberg taklet mot hoderegionen på offensiv blå.

Taklingen var knallhard, og Storhamar-spilleren klarte såvidt å holde seg på beinene og ble geleidet inn i garderoben.

- Jeg har sett situasjonen gjentatte ganger på video, cirka ti ganger, også i sakte film. Den er på grensen, litt fra blindsiden etter at han har spilt fra seg pucken. Men den er vanskelig, forteller Sjur Robert Nilsen etter kampen.

Aner ikke skadeomfang

Reichenberg selv fikk ikke lov til å prate med pressen etter kampen, og var helt klart påvirket av smellen han fikk.

- I hockey skal vi ha taklinger, og kanskje Reichenberg skal være mer våken da han går inn der. Det var i sonen deres, og backen kom fra siden. Den var vanskelig og interessant for meg som hockeynerd, sier Nilsen.

På spørsmål om klubben kommer til å rapportere taklingen, svarer han:

- Nei, jeg synes den er interessant å se på, men ikke så grov at vi velger å gjøre noe med det. Den er i grenseland og diskuterbar, men jeg vil ikke si at den er klokkeklar stygg takling.

Umiddelbart etter kampen var det ikke satte noen diagnose på Reichenberg, og Nilsen aner ikke hvor lenge han eventuelt må klare seg uten Reichenberg.

- Det er tidlig å si. Vi må nok regne med at det går noen dager. Det er en seks-stegs-greie når han får en smell i hodet, forklarer han.

- Godt gjennomført kamp

Storhamar-treneren gledet seg over en kamp han beskriver som "godt gjennomført i tre ganger tjue minutter".

- I første periode har vi et stort spillemessig overtak. Vi eier banespillet, men vi skaper ikke kjempestore sjanser. Men vi dominerer, gjør mye rett, gjenvinner puck høyt i banen og slipper ikke til så mye. Fram til vi drar på oss en utvisning har de nesten ikke skudd på mål. 

- Hvor viktig var den seieren her for gruppa?

- Resultatet er alltid viktig. Spør du spillerne så tror jeg de sitter med en følelse av at de vet at de kan spille godt. Vi var gode mot Lørenskog, og vi var gode i dag. Den biten var viktig. Men det er viktig at vi kan vise at vi kan spille på en ledelse, ikke gi bort noe. Motstanderen skal være ordentlig gode for å skape noe, ikke at vi gir dem et feilpass eller en gratis overgang, smiler Nilsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.