(Storhamar - Vålerenga 3-2 etter sudden death)

Storhamar har vært friske den siste tiden, og de gule og blå hadde vunnet fire strake seirer. 

Les også: HAs hocyrapport

Nå viser statistikken fem, og Mikael Zettergren, som scoret kampens første mål, synes det var stas å endelig ta skalpen til Vålerenga.

- Det var deilig å gi publikum noe å juble for. Det betyr så mye for alle å slå Vålerenga, og jeg kjenner på en stor glede, forteller han.

34-åringen kom ut på isen etter kampen, og han feiret med publikum.

- Jeg kjente en stor følelse av glede da jeg var ute på isen og feiret med dem. Det var moro, sier han.

scoret først

Det sto 1-1 etter de første 20 minuttene her i CC Amfi. 

Storhamar gikk rett i strupen på Vålerenga, og de fikk også det første målet. Mikael Zettergren satte inn 1-0 fra kloss hold i overtallsspill.

Da Storhamar så ut til å cruise inn mot ledelse til pause, kom 1-1-scoringen. Erik de la Rose fikk ikke klarert pucken langt nok, og Mathias Trygg plukket den opp, så opp og fant det lengste hjørnet. 

Tam midtperiode

Andre perioden ble ingen fest og begge lag var svært passive.

Vålerenga tok ledelsen i overtall etter en noe unødvendig utvisning fra Mikkel Søgaard. Fredrik Csisar fikk pucken på blålinja rett fra dropp, tok to skjær og satte pucken inn bak Oskar Östlund.

Hjemmelaget slo tilbake

Storhamar jaget utligning i tredje periode, men det tok noe tid før sluttspurten ble satt inn. Martin Blakseth Huse utlignet i overtall åtte minutter før slutt mens Hamar-gutten Anders Braavold satt utvist. Hjemmepublikumet fikk virkelig håp om seier da Tallak Lyngset dro på seg 2+2 minutter for farefullt spill med høy kølle 45 sekunder før slutt.

rønnild avgjorde

Sudden death ble en kortvarig affære. Martin Rønnild satte pucken nærmest i åpent mål etter snaue to minutter, nydelig fremspilt av Joakim Jensen og Alaxender Reichenberg.

Storhamars lag: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Joonas Rönnberg, Erik de la Rose - Eirik Skadsdammen, Joey Tenute, Daniel Hermansson.

2. rekke: Mikkel Søgaard, Lars Løkken Østli - Mikael Zettergren, Martin Blakseth Huse, Joakim Jensen.

3. rekke: Simen Løvhaug Hansen, Maguns Eikrem Haugen - Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Anders Gulliksen.

4. rekke: Patrik Bäärnhielm - Lars Erik Hesbråthen, Jørgen Langdalen, Martin Gran.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.