Robin Dahlstrøm fikk matchstraff etter en duell med Martin Laumann Ylven. Vålerenga-spilleren smalt i vantet, og ble skadet.

Phil Marinaccio ble utvist da han taklet Vegard Aspehaug, som smalt i vantet.

– Jeg har ikke sett situasjonene på video. Vi skal spille fysisk, men vi må være smarte i det fysiske spillet. Det må vi lære oss, sier Storhamar-treneren, som var imponert over måten gutta sto fram på mandag kveld.

– Kampen sto og vippet, og da spente gutta musklene, og avgjorde. Det var herlig å se. Jeg likte også starten på kampen. Vi var veldig aggressive fra start. Det ble mye undertall etter hvert, men vi taklet det veldig bra, sier svensken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.