På fem kamper for Storhamar står Phil Marinaccio bokført med to scoringer og fire målgivende pasninger. 

Tirsdagens kamp var hans andre etter at han var ferdig med å sone en karantene på fem kamper, som han fikk etter bortekampen mot Vålerenga.

Vil fortsette slik

Han noterte seg for én scoring og én assist i 7-0-seieren over Kongsvinger.

- Det var godt å få seieren. Å ha et mål og assist var også fint, og forhåpentligvis kan jeg fortsette slik i hver kamp, sier Marinaccio.

På spørsmål om hvor mye karantenen satte ham tilbake spillemessig, svarer han:

- Det gjorde meg bare mer sugen etter å komme tilbake. Det var vondt å se på lagkameratene spille kamper, når jeg ikke kunne hjelpe dem, smiler han.

- Litt opp og ned i spillet

Assistenttrener Jeff Jakobs liker mye av det han ser hos Marinaccio i spillet, men er også tydelig på at han har en del å jobbe med.

- Jeg synes han er litt opp og ned i spillet, men i spillet med puck er han glimrende. Når han får sette i gang med skøytegåingen fra dypt i banen, så er han vanskelig å stoppe. 

Svensken er imidlertid klar på at lynraske Marinaccio trenger tid på seg til å komme inn i spillet.

- Det er bare hans femte kamp siden han kom, og det tar litt tid å akklimatisere seg, og fremfor alt i spillet uten puck, forklarer Jakobs.

Det er Marinaccio enig i selv, og han mener uansett at Storhamar har et lag som kan gå meget langt denne sesongen.

Jeg synes vi har et meget godt lag og har en god bredde. Jeg tror vi kan oppnå noe spesielt denne sesongen, dersom vi fortsetter som nå, gliser han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.