Christian Larrivée synes det har vært altfor mange feil, som har gitt baklengsmål denne sesongen.

– Vi kan ikke vinne med slike feil. Vi vinner i hvert fall ikke i sluttspillet med slike feil. I for mange kamper må vi jage, og det tar så utrolig mye energi, sier Christian Larrivée, og fortsetter:

– Det skal være så fint. Vi kan ikke spille som superstjerner. Vi har ikke nok talent i laget til det. Vi må gjøre ting enklere. Det enkle er alltid bra.

Det første baklengsmålet kom etter slapt forsvarsspill. Ingen taklet, og ingen fikk ut pucken. Alexander Larsson fikk en lett oppgave. 1-2 kom faktisk da Storhamar var i overtall. Joey Tenute sendte en pasning i buksa til Erik de la Rose.

Joacim Sundelius var effektiv alene med Oskar Östlund.

Forstår tilskuerne

Så kom en høy backhandpasning på tvers i egen sone, og Mats Trygg fikk fri veg etter hvert.

– Det har vært mange feil i løpet av sesongen. Vi må lære av det, men nå har vi kun fem kamper igjen av seriespillet. Kanskje er det mangelende fokus. Vi skapte flest sjanser i denne kampen, men det hjelper ikke. Det er mentalt tøft, sier Larrivée, som skjønner at tilskuerne også blir frustrerte.

– Alle blir frustrerte, men vi må jobbe oss ut av det. Gjøre ting enkelt, og jobbe hardt. Viljen er det ingenting å si på, sier Storhamar-kapteinen.

Han var irritert på seg sjøl tirsdag også. Han hadde to kjempesjanser som ikke gikk inn. Først kom han alene med Jeff Jaikaitis. Lørenskog-keeperen reddet. Det var i førsteperioden. I den samme perioden kom Storhamar tre mot en. Skuddet til Larrivée traff stolpen.

– Jeg burde scoret minst ett mål til, sier Storhamar-kapteinen, som lyktes i midtperioden. Det første skuddet traff stolpen - igjen, før kanadieren satte inn sin egen retur.

Bra comeback av Skads

Joey Tenute hadde også en kjempesjanse. Skuddet fra to meters hold gikk over mål. Spillemessig var Storhamar fullt på høyden, men laget preges av for dårlig rytme, og de kommer for sjelden samlet gjennom midtsonen.

I tillegg til Larrivée var Eirik Skadsdammen et lyspunkt. Veteranen var tilbake etter skade, og gikk foran i mange situasjoner.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.