Med 3.56 igjen på klokka ladet de la Rose børsa på blålinjen.

Pucken gikk som et prosjektil opp i krysset bak en sjanseløs Samuel Ward. Scoringen var viktig. Den sikrer nærmest topp fire for Storhamar, som kun har Kongsvinger igjen i seriespillet. 

De la Rose var overlykkelig etter seieren, og smilte fra øre til øre da vi møtte ham.

LES OGSÅ: Nilsen etter seieren over moderklubben: - Betyr litt ekstra

Hør hva svensken mener om vinnermålet sitt, og faktumet at Storhamar faktisk kan ende opp med bronsemedalje denne sesongen.

- Dette var veldig deilig. Tre viktige poeng, smiler de la Rose.

Svensken mener også at flere burde grue seg til å møte Storhamar i sluttspillet med den formen de er inne i nå. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.