Steffen Thoresen har skrevet under på en to pluss ettårskontrakt med klubben på Hamar vest. Han gleder seg til å spille for Storhamar igjen.

Les også: Steffen Thoresen klar for Storhamar

– Det var bra å lande dette. Jeg tar med familien til Hamar, så alle er godt fornøyde, sier Steffen Thoresen.

Storhamar bekreftet tidlig at Patrick Thoresen (33) også står på ønskelista. Det ble med en sesong i den sveitsiske klubben ZSC Lions.

Norgesmestere sammen

– Når det gjelder Patrick vet vi ikke noe mer før etter VM. Vi har en god dialog og han vet rammene våre. Vi håper selvfølgelig det hjelper at Steffen er klar for Storhamar, sier lederen i sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, som er optimist.

Les også: Får velge assistent selv

Steffen har veldig lyst til å spille sammen med broren sin i Storhamar – og helst allerede kommende sesong.

– Vi får se hva som skjer, men det hadde vært moro å spille med Patrick. Jeg håper han kommer allerede nå, så får vi se. Alle i norsk hockey vil vel ha Patrick hjem, sier Steffen Thoresen, og fortsetter:

– Jeg har ikke spilt klubbhockey sammen med ham siden vi ble norgesmestere i yngre junior, som det het den gangen. Og så spilte vi sammen på landslaget for to sesonger siden. Da spilte vi i samme rekke, og det var veldig moro, sier Steffen Thoresen.

Vil ta Oilers

31-åringen ser fram til å spille for Storhamar igjen.

– Jeg gleder meg til å spille for Storhamar. Det er stor hockeyinteresse der. Ambisjonene mine er de samme som de siste årene. Jeg vil vinne noe, og ta Oilers. Jeg har stor tro på at vi kan klare det allerede kommende sesong. Det blir spennende med en ny trener også. Det er moro å lære noe nytt.

31-åringen er klar for å bidra.

– Jeg skal være meg sjøl. Det handler om å takle, lage plass for mer tekniske spillere, komme inn foran mål – og slå inn noen returer, sier Steffen Thoresen.

Forrige sesong produserte Steffen Thoresen 31 målpoeng på 41 kamper for Lørenskog. Sesongen før fikk han bokført 36 målpoeng på 45 kamper.

Steffen Thoresen spilte juniorhockey i Färjestad. Så ble det Skåre, før han spilte i Storhamar i tre sesonger. Den siste sesongen i Storhamar var 2006–2007. Etter det var det Växjö, seks sesonger i Vålerenga og fire sesonger i Lørenskog.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.