Norge – Slovakia 0–3

– Hadde jeg ikke gått til Storhamar, hadde jeg sikkert grodd fast i Lillehammer. Jeg er glad og stolt over at jeg turte å dra til Storhamar, sier Alexander Reichenberg til HA-sporten.

Lørdag tapte Norge for et effektivt Slovakia-lag, og etter kampen fikk Lillehammer-gutten drømmebeskjeden: Han skal spille VM i Paris.

– Tiden min i Storhamar har helt klart vært med på å forme meg som hockeyspiller. Det offensive spillet har jeg alltid hatt i meg, føler jeg. Men her har jeg fått bedre skolering på den defensive biten, der jeg har sett mye video og fått god hjelp, sier han.

Onsdag reiser det norske hockeylandslaget til Paris. Og Reichenberg innrømmer at han er spent før mesterskapet.

– Dette er første gang jeg er med, og det er klart jeg er spent. Målet til laget er å holde oss, og så vil en mulig kvartfinale være det vi må strekke oss etter, sier Reichenberg, som ble presentert som Sparta Praha-spiller søndag.

– Målet mitt har alltid vært å komme så langt som mulig. Man må tørre å prøve, for det er ikke farlig å drite seg ut. Sparta Praha er en klubb som nyter stor respekt, så jeg gleder meg til å komme dit, sier han.

Også Storhamar-aktuelle Patrick Thoresen ble tatt ut i Norges VM-tropp. Norge møter Frankrike i Paris lørdag 6. mai.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.