Etter tapene mot Lillehammer i romjula savnet Sjur Robert Nilsen at spillerne gikk i krigen og smalt på litt foran begge målene.

Det føler han selv at han fikk se under torsdagens seier mot Vålerenga.

- Nå har vi to kamper bak oss mot Lillehammer hvor jeg synes vi spiller bra, skaper mange sjanser, spesielt den på Lillehammer, der var det urettferdig at vi ikke fikk med tre poeng. Litt jevne på Hamar, men den var litt for «pen».

- Vi manglet litt den krigermentaliteten som trengs, legge puckene på mål og krasje mål, gjøre drittjobben. Det synes jeg vi gjør i dag, og derfor får vi med oss seieren, også, forteller Nilsen fornøyd.

Flere spillere sto fram

Storhamar-treneren måtte klare seg uten Lars Løkken Østli, Martin Rønnild, Martin Blakseth Huse, Eirik Skadsdammen og Even Langdalen mot Vålerenga.

Det så ut til å få fram krigermentaliteten til samtlige spillere, som hevet seg mange hakk fra kampene i romjula.

Nilsen hadde stor tro på seier, selv med redusert mannskap.

- Ja, jeg hadde det. vi måtte gjøre noen justeringer for hvordan vi skulle spille, fra hvordan vi i utgangspunktet vil at vi skal spille og framstå. Vi måtte være smartere, mer kyniske, ligge lavere og spare litt krefter. Vi måtte lure litt, men jeg hadde alltid trua. Det er litt typisk sånne kamper vi gjør det på, skryter Nilsen.

Seier i siste Jordal-kamp

Han trekker fram Simen André Edvardsen etter kampen, og roser ungguttens innsats mot fysiske Vålerenga-spillere.

- Det synes jeg er bra. Moro for Simen som er født i 99 å få med seg siste matchen på Jordal og går ut og klarer å spille mot ett av de mest fysiske lagene. Vålerenga og Stavanger er nok de mest fysiske i eliteserien, og han klarer seg bra. Det var deilig å se, sier han.

Storhamar-treneren er også stolt over at klubben nå kan si at de vant den siste duellen på gamle Jordal Amfi.

- Det er deilig å vite at siste kampen på gamle Jordal så vant vi den. Fullt hus, en fantastisk ramme, og vi må tilbake til storhetstiden mellom lagene på 90-tallet for å finne noe sånn. Det var en bra ramme. Den nye Jordal Amfi har litt å leve opp til, for når det er fullt på Jordal så blir det bra stemning og trykk i hallen, smiler Nilsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.