Fredrikstad-gutten tidvis herjet med Stavanger Oilers under 5-1-seieren i DnB Arena.

Etter kampen hyller han lagmoralen i gruppa.

Les også: HAs hockeybørs etter kampen

– Dette var godt. Dette er en skikkelig lagseier. Vi jobber hardt for hverandre, og utrolig bra jobba av hele gruppa, sier Martin Rønnild, mens over hundre Storhamar-supportere fremdeles står igjen i hallen og synger navnet til tomålsscoreren.

Stor guts

På spørsmål om hva denne seieren sier om moralen i gruppa, svarer Rønnild:

– Det bare beviser at det er stor guts i gruppa, og at vi er sterke mentalt. Vi vet hvor gode vi egentlig er, og så får vi ut alt i dag. Det er deilig, smiler han.

Planen mot Oilers var å gjøre det enkelt i egen sone, og å være tålmodige og vente på at sjansene ville komme, forteller han.

Det funket aldeles utmerket.

Nå går spillerne inn i en uke uten kamper, en periode som kommer veldig beleilig, skal vi tro Rønnild.

– Jeg tror den perioden kommer på et godt tidspunkt. Vi tar med den seieren her inn i treningsperioden, som kommer veldig beleilig. Nå skal vi trene hardere framover, sier Rønnild, som også hyller Storhamar-fansen.

– Det er morsomt at det er så mange som støtter opp her. Spesielt siden vi har hatt en periode med dårlige kamper, sier han.

Står hele distansen

Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen hyllet spillerne etter den overlegne seieren.

– Jeg synes det her var en lagseier. Det er klart at et lag som er der vi er, hvor trykket er på oss, så synes jeg vi gjennomfører tre ganger 20 minutter bra her.

Han er veldig godt fornøyd med hvordan spillerne står distansen, og at de jobber på og holder høyt nivå i alle tre periodene.

– Det var vel deilig for hele Hamar og alle som er interessert i hockey. Selvsagt er det deilig. Jeg unner gutta det her, de har kriget på og stått oppreist. Nå har vi en fin inngang til en treningsuke hvor vi skal jobbe med flere deler av spillet sånn at vi skal ta flere poeng framover, sier han.

Også Nilsen er glad for at de kommer inn i en kampfri periode.

-Ja, og spesielt med en sånn seier, hvor vi kan gå inn i en treningsuke etter å ha slått Oilers her i DNB Arena. Det var en krigematch, litt grisehockey, det var det, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.