Alexander Reichenberg scoret et nydelig mål for Storhamar lørdag, men det hjalp ikke.

Mjøsrival Lillehammer var best i alle spillets faser, og vant fullt fortjent 4-1. 

Etter kampen var han skuffet over de enkle baklengsmålene som renner inn om dagen.

- Det er kjedelig. Vi gir bort målene de scorer. Det er noe vi har pratet om i det siste, men vi klarer fortsatt ikke gjøre noe med det. Jeg vet ikke hva vi skal gjøre for å tette igjen bakover, heller, sier Reichenberg. 

Rådville spillere

Han mener det er mye stang ut for Storhamar-spillerne om dagen, og at de får lite resultater ut av den innsatsen de legger ned.

-  På 1-1 føler jeg at vi er med, men så får dem noen lette mål og da går kanskje lufta litt ut av oss. Vi må krige så sinnssykt hardt for alle målene vi skal ha om dagen, og det er tøft. Man vil ha flyt, og når man ikke har det, er det tøft i lengden, forklarer han.

Han aner ikke hvorfor de ikke klarer å luke vekk de altfor enkle baklengsmålene. 

- Vi prater mye om det, prøver å gjøre det på trening. Og så kommer matchen, og da glipper det allikevel. Det er ikke bare backene sin skyld, det er løpere og hele laget sin skyld. Vi må hjelpe hverandre, spille sammen, komme som et kollektiv. Hvis vi terper på det, så tror jeg det blir bedre.

Etter kampen var det veldig laber stemning i Storhamar-garderoben, forståelig nok.

Spillerne holdt møte, og snakket om den dårlige kampen.

Stemningen var ikke så bra nå. Det var tøft for gutta. Vi trengte en seier i dag, men vi får bare lade batteriene til tirsdag og MS, og plutselig får vi en seiersrekke igjen, sier Reichenberg.

Lørdagens tap brøt også seiersrekken på ti kamper for Storhamar mot Lillehammer, og det var også det første tapet Reichenberg har vært med på mot Lillehammer.

- Ja, det er første gangen jeg taper mot Lillehammer og har vært med på i serien. Jeg ville veldig gjerne slå dem. Det er ikke noe gøy i det hele tatt, sukker han.

Hang med i første periode

Storhamar åpnet frisk mot Lillehammer, og eide pucken innledningsvis.

Men som mange ganger før denne sesongen, var det gjestene som scoret først.

Brett Cameron fikk stå helt alene foran Oskar Östlund og satte vakkert inn 0-1, etter elendig markeringsspill.

Storhamar løftet seg utover i perioden, og med ett minutt igjen av første periode danset Alexander Riechenberg rundt i Lillehamers sone. 

Den tidligere Lillehammer-spilleren prikker enkelt inn 1-1 på utsøkt vis.

Raknet - igjen

Lillehammer brukte kun to minutter og 22 sekunder av midtperioden til å ta tilbake ledelsen etter Reichenbergs scoring.

Etter nok et tafatt Storhamar-forsvar forærte Elias Bjuhr muligheten på bakre stolpe. Svensken fikk to avslutningsmuligheter, og på det andre forsøket pirket han inn pucken bak en sjanseløs Östlund.

Gjestene fortsatte finspillet, og gjorde omtrent akkurat som de ønsket offensivt.

Med fem minutter igjen av midtperioden spilte de seg enkelt inn i sonen, fikk rusle helt uten press inn i slottet, og Simen Thoresen Rønold satte enkelt inn 1-3. 

Pål Johnsen viste også hvor misfornøyd han var med tingenes tilstand i midtperioden. Ved flere anledninger slo han taktikktavla i benken og skrek, og han måtte også teipes i hånden etter en skade. 

I sisteperioden økte gjestene tidlig sin ledelse til 4-1, og Storhamar klarte aldri å svare.

Veretene produserte kun noen halvsjanser, og var aldri i nærheten av å true gjestenes ledelse nevneverdig. 

Dermed er seiersrekka på 10 kamper mot Lillehammer brutt. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.