Storhamar - Lørenskog 5-2: 

Det var godt å få den scoringen der og sikre seier. Det var viktig seier i dag, sånn at vi kan gå i fra litt på toppen av tabellen, forteller Martin Rønnild.

Storhamar-spilleren var meget god mot Lørenskog, og kriget og kjempet slik som han gjør best.

- Utrolig deilig

Han gledet seg stort over at Storhamar tok tre nye poeng, og beholdt tabelltoppen i eliteserien.

- Det var utrolig deilig å få de poengene her, forteller han.

Rønnild satte 4-1 på nådeløst vis opp i krysset bak Joachim Svendsen i Lørenskog-målet, og satte samtidig kveldens andre scoring for Storhamar i overtall.

Overtallsscoringene gjorde godt for gruppa, forteller han.

- Det var viktig for oss. Det har vært mye frustrasjon, og når det blir mye frustrasjon, så går det i hvert fall ikke veien. Da blir det for mye tenking, så det var viktig at vi fikk det til i dag.

Han forteller om en spillergruppe som etter kampen var lettet over å endelig få det til i overtallet.

- Vi snakket om det etter kampen, at det var viktig å få inn de målene i overtall, fordi det har vært frustrasjon rundt det.

- Vanskelig å gjøre det lett

Rønnild forteller at spillergruppa har snakket om å gjøre det enklere i overtallsspillet, men at det er enklere sagt enn gjort.

- Det er det vi vil, men det er ikke alltid det går. Det er vanskelig å gjøre det lett, og det er lett å gjøre det vanskelig. Det blir litt for mye i blant. 

Fredrik Söderström trekker fram Martin Rønnild etter 5-2-seieren, og mener han var en av spillerne som avgjorde kampen i Storhamars favør torsdag kveld.

- Han har en innstilling som jeg liker. Det er aldri noe annet enn hundre prosent. Det gleder meg at også den type spillere, som han og Steffen, får betalt for slitet de legger ned. Dette er mer en kamp hvor vi jobber oss til tre poeng, enn at vi gjør det på en elegant måte, smiler svensken.

Nå ser Rønnild fram mot lørdagens storkamp i Håkons hall mot Lillehammer.

Storhamar-spilleren har skumle planer om å ødelegge for vertene.

Jeg tror hele gruppa gleder seg til det. Jeg tror det blir skikkelig god stemning, og vi er klare for å ødelegge festen for Lillehammer når vi kommer opp der, gliser Rønnild. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.