36-åringen har spilt med mange spillere, og har vært i mange staller. Nå synes han altså det ser ekstremt bra ut.

– Det har ikke vært en så bred stall, med så mye kvalitet, fra start så lenge jeg har vært med. Det har vært noen bra staller tidligere også, men da har vi hentet spillere undervegs i sesongen, sier Eirik Skadsdammen, og legger til:

– Det vil komme skader, men med en så bred stall vil også det bli lettere å håndtere, sier Eirik Skadsdammen.

Motiverende gjeng

36-åringen forteller at dette gjør noe med motivasjonen.

– Det hjelper på motivasjonen, ja. Det er mye optimisme, trøkk og spilleglede i denne gjengen. Alle vil bidra.

Den brede stallen gjør at det blir skikkelig konkurranse om plassene.

– Med sterk konkurranse blir treningene bedre også. Alle vil vise seg fram hele tida – for alle vil jo spille. Treningene, som er korte og intensive, har vært veldig bra så langt, sier Eirik Skadsdammen.

Imponert over tilskuerne

Torsdag kom det 3.314 tilskuere for å se den første treningskampen mot Vålerenga. Det imponerer de aller fleste, også han som debuterte for Storhamar i 1999.

– Det ble snakket om at det kanskje kunne komme 3.000 tilskuere. Jeg våget ikke å tro helt på det. Men det stemte, og det er jo over all forventning. Hockeyinteressen er enorm i Hamar og distriktet rundt. Vi spilte en bra kamp mot Vålerenga, og fikk et veldig bra resultat. Det var en bra start, og det er viktig at vi gir noe tilbake også. Vi må levere for å holde på alle tilskuerne, sier Eirik Skadsdammen.

36-åringen har vært med på alt av sommertrening, og er naturlig nok veldig glad for det.

– Det er herlig å kunne trene for fullt, og gjøre alt, sier Skadsdammen.

Lørenskog neste

Torsdag vant Storhamar 5–0 mot Vålerenga, etter en gnistrende 1. periode med tre scoringer. Det var bra defensivt, og trener Fredrik Söderström var positivt overrasket over energien og spillegleden. Han likte at det var mange spillere som ville vise seg fram.

Lørdag reiser Storhamar-gutta til Lørenskog for den andre treningskampen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.