Backen Lars Løkken Østli har vært ute med skade lenge. Han er imponert over studien som Anine Nordstrøm gjennomfører.

– Anine gjør en veldig bra jobb. Nå får vi en oversikt over hva spillerne sliter med, og hvilke skader som går igjen. I forhold til noen skader kan sikkert skadeforebyggende trening settes skikkelig på kartet, sier Lars Løkken Østli.

Storhamar-backen forteller at han plotter inn på appen hver søndag.

– Appen er veldig enkel og fin. Vi plotter inn all aktuell informasjon. Det er ingen stor jobb for oss spillere, sier Løkken Østli, og legger til:

– Jeg har inntrykk av at spillerne følger opp dette på en bra måte, sier Storhamar-backen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.