– Eirik har spilt senter, venstreving og høyreving i løpet av min tid i klubben, og jeg synes han løser alle rollene på en utrolig god måte. Han er tryggheten i laget, han er en potet, og han gir alle rekkene han spiller i mye. Skads har startet sesongen veldig bra, sier han.

Fikk fri

Skadsdammen var glad etter kampen, og han avslører hvorfor det gikk så bra som det gikk for ham.

– Det pleier å løsne når jeg får fri til å drive med elgjakt. Nå skal jeg be om mer fri, for da blir det mål, sier han med et stort smil.

Gårsdagens 2-0-scoring var kampens høydepunkt.

– Først holdt jeg på å gå bom i egen sone, men så fikk jeg pucken av Patrik (Bäärnhielm), og jeg så at jeg var mot to MS-spillere. Jeg tenkte å utfordre dem, men han ene bare forsvant. Da var det bare å prøve mot ham, og det gikk bra. Så skjøt jeg – og det ble mål.

Han jublet skikkelig etter sesongens første fulltreffer (bildet).

- Det er alltid deilig å score mål, sier han.

mer defensiv

Skadsdammen, som under Aleksander Smirnovs ledelse ofte spilte med Joakim Jensen og Christian Larrivée, har spilt mest i tredje- og fjerderekka denne høsten.

– Dersom du spiller i tredje- og fjerderekka, er ikke målet å score så mange framover, men heller tette igjen bakover. Nå i det siste har vi fått inn noen flere framover, og det er moro, sier Storhamars nummer åtte, som satt med en ispose på låret.

– Jeg fikk et kakk av en motspiller da jeg satte den siste scoringen. Han traff meg mellom leggskinnet og buksa, forteller han.

fornøyd med kampen

Skadsdammen og Storhamar gjorde en god bortekamp mot et MS-lag i god form.

– Da vi kom hit, så vi at isflaten var blitt mye mindre enn hva den var tidligere. Derfor måtte vi spille på en litt annen måte. Vi chippet pucken ned og jobbet etter. Førsteperioden brukte vi på å komme ordentlig inn i matchen, og i andre var vi skikkelig gode. Da spilte vi akkurat slik som vi snakket om før kampen. MS kommer ut hardt i tredje, men vi kommer oss unna. Vi har gått på mange blemmer her, sier han.

Lars Løkken Østli gledet seg over kameratens perlescoring.

– Jeg så ham da han gikk forbi boksen, og så satt plutselig pucken i krysset. Det var et fint raid, og det er moro for Eirik at det løsner, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.