Heidi Løke var spent før uttaket til EM.

- Det er alltid spennende døgn før uttaket er offisielt. Den telefonen jeg fikk fra Thorir (Hergeirsson) satte jeg utrolig pris på. Det er klart det er vanskelig uttak. Det er så mange spillere som er kvalifisert, så jeg er glad jeg ikke er trener, sier Heide Løke til NRK etter uttaket.

Tonje Enkerud var også spent før uttaket kom, men dessverre så fikk ikke Enkerud plass denne gangen.

EM gå i Frankrike i desember.

Thorir Hergeirsson har tatt ut denne troppen:

Målvakter: Silje Solberg, Katrine Lunde.

Bakspillere: Henny Ella Reistad, Emilie Hegh Arntzen, Veronica Kristiansen, Stine Bredal Oftedal, Linn Jørun Sulland, Amanda Kurtovic, Marta Tomac.

Kantspillere: Malin Aune, Thea Mørk, Sanna Solberg, Marit Røsberg Jacobsen.

Linjespillere: Heidi Løke, Kari Brattset, Vilde Mortensen Ingstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.