Søndag tar Storhamar imot Esbjerg til første hjemmekamp i EHF-cupens gruppespill. Kampen kan du se direkte på HATV.

Kampstart er 15.00. HATV begynner sin sending 14.50, og det vil bli gjort intervjuer underveis.

HATV skal også sende Storhamars påfølgende hjemmekamper i gruppespillet mot Magura (26.01. kl. 18.00) og Bietigheim (03.02. kl. 15.00).

– HA-sporten synes det er stor stas å kunne vise hjemmekampene til Storhamar i EHF-cupen. Det er live-håndball fra øverste hylle i Europa. Storhamar var veldig nær seier borte i Tyskland og vi har stor tro på at de kan markere seg enda sterkere på hjemmebane, selv om de møter en tøff motstander, sier HAs sportsredaktør Rune Steen Hansen.

Kommentatorer er Anders Amdahl og Nicklas Grønvold.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.