Fredag var Lillestrøm-spilleren til sjekk på AHUS, etter at han i forrige serierunde måtte forlate banen grunnet unormalt høy puls. 

Brumunddal-gutten fikk som nevnt høy puls, og slet med å puste, samtidig som han fikk kramper i begge beina. Dette er imidlertid ikke første gangen Lillestrøm-spilleren har vært utsatt for dette.

Har skjedd før

Også for snart to sesonger siden, under en seriekamp for Strømmen mot Brann, skjedde det samme.

Melgalvis forteller at selv om det er ubehagelig, så skremmer det ham ikke.

Jeg blir ikke skremt når det skjer. Det er ikke behagelig, og det hemmer meg til å gjøre jobben, sier Melgalvis.

Grunnen til at krampene i beina kommer, skal være at det tetter seg i lungene, og at blodet ikke får nok oksygentilførsel.

Under testene fredag, klarte ikke legene å påvise at det feiler Melgalvis noe alvorlig. Under testene ble det heller ikke framprovosert de samme problemene som han opplevelse under forrige serierunde mot Sarpsborg 08.

- Dersom det skjer igjen, eller at det skjer mer regelmessig, så kan det være aktuelt å ha på en måler under kampene som kan hjelpe å se om det er noe mer alvorlig, forteller Melgalvis. 

Lillestrøm-spilleren forteller at han har en makspuls på 193, men at han underveis i kampen mot Sarpsborg 08 hadde over 200 i puls.

Tilbake i startelleveren

Plagene gikk over etter kort tid, og han har ikke hatt noen symptomer i etterkant. Dermed er den blide brumunddølen med Lillestrøm-troppen som fredag setter kurs mot Trondheim for seriekamp mot Rosenborg.

Kampen er trøndernes jubileumskamp, hvor de feirer 100 år.

Og etter flere kamper hvor Melgalvis har startet på benken, kan det nå se ut til at han nå får sjansen fra start igjen, i en annen posisjon enn på høyreback, hvor han har spilt etter overgangen til LSK.

- Det ser ut til at jeg skal starte mot Rosenborg som ving, og det er artig. Det er muligheter til å være med mer offensivt, komme til sjanser, forteller Melgalvis, som har stor tro på muligheter til å få poeng på Lerkendal.

- Det blir tøft, men en artig opplevelse, og det er jubileet til Rosenborg. Det blir stinn brakke og bra ramme rundt kampen. Det ligger bra til rette for oss å stjele poeng, gliser han.

Det er en viktig kamp for Lillestrøm, som ligger nest sist i Eliteserien etter ni serierunder. Arne Erlandsens lag har kun syv poeng så langt, og får en tøff oppgave mot serieleder Rosenborg lørdag.

Melgalvis forteller at det naturligvis hadde smakt godt med poengfangst i Trondheim.

Det hadde vært artig. da blir det en artig tur hjem igjen, sier en lattermild Melgalvis.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.