Det ble en brutal start etter ferien for Kamma-gutta: første trening bød på løpetest i Hamjern-hallen. Spillerne har tydeligvis fulgt treningsopplegget de fikk med seg i feriebagen, for Knappen likte det han så. Han beskriver at resultatene er noe av det beste de har målt, og spesielt var han imponert over ungguttas innsats, selv om gamle travere som Truls Jevne Hagen og John Anders Rise også lå helt i toppen.

– Testen så veldig, veldig bra ut, sier Knappen, som samtidig kan fortelle at klubben nå setter inn støtet i jakten på forsterkninger.

SER ETTER OFFENSIV SPILLER

Kamma-treneren har tidligere uttalt til HA at laget ser etter spillere både i Norge og i Skandinavia.

– Er det noe konkret på gang?

– Vi har noen konkrete på blokka, men vi har ikke kommet langt med noen, det har vi ikke. Det har vært litt dialog i ferien, så vil vi intensivere det nå, forteller Knappen etter treningen.

– I hvilke posisjoner ser dere etter spillere?

– Vi søker over hele banen, men vi ser etter en offensiv spiller. Det kan også være en bak, eller det kan være en sentralt, svarer Knappen og legger til:

– Jeg tror det viktigste for oss, er å få våre egne i tipp topp shape. At de løfter seg de få prosentene, er viktigere for laget enn å få hentet den ene spilleren.

SEMOU på veg tilbake

For Knappen er med på at det er flere spillere som har noe å gå på i prestasjonene ute på banen. Kaptein Franck Semou og den hjemvendte sønn Petter Vaagan Moen er blant spillerne som har måttet tåle kritikk, blant annet i HA.

– Det er greit at laget vinner, men du vil selv også prestere på det nivået du vet du kan. Det er flere som har litt å gå på. Ingen nevnt, ingen glemt, sier Knappen.

Nevnte Semou fikk en smell i den siste kampen før ferien mot Nybergsund, og glimret med sitt fravær på treningen søndag. Ifølge Knappen ser det ikke alvorlig ut for dansken:

– Han løper igje. I utgangspunktet skulle han være her i dag, men jeg ga ham en dag til, så han kommer i morgen.

En som dog var til stede og ga alt, var Truls Jevne Hagen. Modølen forteller om et lag hvor skuldrene henger akkurat der de skal.

– Vi blir ikke stressa av en dårlig kamp, eller et dårlig resultat, forteller Hagen.

– Men jeg håper det, at det er litt å gå på. Det er ikke alt som har vært bra, sier Kammas nummer 10, som var i kanonform før sommerferien.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.